måndag 1 februari 2010

Jag förstår mig inte på fördomar...
Visst, man kan gå runt och tro en sak om en person. Men att aldrig ge den en chans att visa vem den är och HUR den är ju bara stört. De personerna är ju inte ens värda att bry sig om för... hur bra vän hade den personen ändå varit ifall den tror på allt den hör?

Jag kan ännu mindre förstå mig på falska rykten. Om man är sur på en person eller någonting liknande kan man väl ändå inte vara så elak så att man startar ett falskt rykte?! Det är nog brist på någonting ..... annat.

1. Vad tjänar man på det?
2. Varför ens ödsla energi på en person som sårat dig/gjort dig arg? Det är absolut inte värt det..
3. HAR MAN ETT HJÄRTA DÅ?!
4. Tänker de personerna någonsin:'tänk om jag var i den situationen... Om det var MIG folk pratade om?'

osv..... Hade kunnat göra den där hur lång som helst! MEN.. Handlar det om att man är omogen? För jag har svårt att tro att en mogen person skulle göra någonting sånt!

Ingen verkar låta någon sticka ut, se bra ut eller någonting, nuförtiden. Om man ser en snygg tjej har hon legat med många killar och om en person som sticker ut och är sig själv så är man inte heller 'good enough'.

Man får tydligen inte heller vara kompis med killar utan att ha legat med dom. Man är inte heller singel för att man inte hittat en partner eller för att man bara inte är redo för ett förhållande.. utan det är för att man ska kunna ligga med vilken kille som helst, närsomhelst.

Att en kille vill täcka sina finnar med lite foundation är bögigt och att vara oskuld när man är i en viss ålder är inte okej. VAD ÄR DET HÄR?!

och det man alltid tar upp överallt: Det är coolt att killar har legat med många tjejer samtidigt som det är äckligt när en tjej legat med många killar..


Eller att man går och säger saker om andra som inte ens stämmer. Till vilken nytta? Var kommer den 'faktan' ifrån?! Bara för att man tror så vet man, eller? Ellernej justja... det man hör är ju alltid sant! Ellerhur?!

& att tjejer är avundsjuka(svartsjuka?) på varandra leder till skitsnack....
det här är ju helt stört...


Våga vara dig själv och skit i vad andra tycker!
Folket som snackar om dig och de som tror på det falska är inte värda att bry sig om. Att döma en person på ett rykte är väl det värsta man kan göra. Ge alla en chans och dumpa idioten som går runt och snackar.
- evelina

Inga kommentarer: